معرفی انگور فرنگی سیاه
1426 بازدیدچهار شنبه 13 جولای 2016گلفروشمقالات آموزشی

معرفی انگور فرنگی سیاه انگور سیاه فرنگی : انگور سیاه فرنگی با نام انگلیسی Ribes و نام علمی Ribes nigrum از خانواده  Glissulariaceae، انگوری دانه ریز با شاخه های قهوه ای رنگ و برگهای پنجه ای شکل، معطر و به رنگ سبز تیره است که در جنگلهای اروپایی به وفور یافت میشود و به صورت تجاری کشت و پرورش داده میشود. گلهای آن سفید مایل به سبز است که در بهار شکوفا میشود. میوه های آن سیاه رنگ میباشد که در اواسط تابستان میرسند.

تکثیر:

تکثیر این گیاه به سه روش صورت میگیرد:

  1. قلمه زنی: میتوان از این گیاه در شهریور ماه قلمه های خشبی و نیمه خشبی تهیه نمود. قبل از کشت در خزانه بهتر است در هورمون ریشه زایی قرار گیرد و بعد در خزانه در محیطی مرطوب، روشن و به دور از نور مستقیم خورشید کشت نمود. بستر کشت نباید خشک شود.
  2. خوابانیدن: این روش ارقامی از انگور سیاه فرنگی استفاده میشود که دانه های درشتی دارد.
  3. کاشت با یذر

توجه برای کاشت بذرهای گونه های خاص گیاهان حتما از خاک کوکوپیت استفاده کنید چون این خاک رطوبت را به خوبی در خود حفظ کرده و جوانه زنی بذر ها راحت تر صورت میگیرد بعداز اینکه جوانه ها مقداری بزرگتر شدند آنها را به خاکی با مواد مغذی مناسب همان گیاه انتقال بدهید چون خاک کوکوپیت مواد غذایی در خود ندارد .

نیازهای محیطی:

بهترین شرایط آب و هوایی برای رشد آن، آب و هوای معتدل و مرطوب است اما نباید رطوبت زیاد باشد یا به عبارتی شرجی باشد زیرا باعث بیماری های قارچی مانند سفیدک میگردد. همچنین باید توجه داشت که سرمای دیررس بهاره یک خطر جدی برای آن است که باردهی را به شدت کاهش می یابد و به گیاه آسیب می زند. از نظر خاک، میتواند در انواع خاکها رشد کند اما بهترین رشد آن در خاک غنی و حاصلخیز و با زهکش مناسب است.

خواص:

  • این میوه غنی از ویتامین‌های B، A، C قندها و مواد معدنی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای سیستم عصبی هم مفید است.
  • ادرار آور است و باعث دفع اسیداوریک میگردد.
  • در درمان فشار خون،اختلال گردش خون در زنان یائسه و گرفتگی عروق مفید است.
  • برای درمان یرقان و تورم کبد توصیه میشود.
  • دمنوش برگ و سرشاخه ها، ادرار آور است و تعرق بدن را زیاد میکند.
  • دم نوش فوق، برای درمان روماتیسم و تسکین درد مفصلها بسیار موثر است.
  • این میوه از آنجایی که فعالیت غده آدرنال را تنظیم میکمد، در درمان آلرژی مثل آسم مفید است.

معرفی انگور فرنگی سیاه

معرفی انگور فرنگی سیاه

اطلاعات بیشتر

دیدگاه کاربران ارسال نظر