ساخت کود خانگی
494 بازدیددوشنبه 11 فوریه 2019aziziمقالات آموزشی

برای درست کردن کود خانگی تنها لازم است نگاهی به پسماندهای غذایی خود بی اندازید و تمامی ته‌مانده‌های سبزی‌ها و میوه‌ها را جدا کنید. دراین‌باره لازم است بدانید که شما تنها به پسماندهای سبزی‌ها و میوه‌ها نیاز داشته و به مواد گوشتی کاری نداشته باشید؛ چراکه این مواد در کود ایجاد بوی بدی کرده و حشرات موذی را به خود جذب می‌کنند.

اگر باغچه دارید که باید پسماندهای میوه و سبزیجات را داخل سطلی ریخته و به حیاط بروید، محدوده‌ای را علامت‌گذاری کرده و چاله کم‌عمق بکنید، سپس سنگ‌هایی درشت و شاخ و برگ‌های آفت‌زده را به‌طور کامل از دور حفره خود دور کنید. حال محتویات سطل خود را داخل حفره ریخته و روی آن را با لایه‌نازکی از خاک بپوشانید. در حدود یک ماه زمان می‌برد تا کود خانگی شما آماده شود، اما یادتان باشد در مدت این‌یک ماه هر از چند گاهی به کود خودسری زده و مواد را به‌خوبی با یکدیگر مخلوط‌کنید. در این مواد می‌توانید از پوست تخم‌مرغ نیز استفاده کنید، اما یادتان باشد سرعت تجزیه شدن پوست تخم‌مرغ کم بوده و اگر کمی عجول هستید قید آن را بزنید!

تهیه کردن کود خانگی در سطل درب دار

ساخت کود خانگی

اگر باغچه ندارید اما تمایل دارید که کود گیاهان خود را خودتان تهیه کنید، لازم است سطلی درب دار فلزی تهیه کنید. این سطل درب دار را در گوشه‌ای از بالکن خود قرار داده و مواد بازیافتی را داخل آن بریزید؛ و روی آن را حدود 15 سانتی‌متر با موادی همچون برگ‌های خشک بپوشانید. تنها نکته در تهیه کود به این روش آن است که قطعات هر چه کوچک‌تر باشند زودتر تجزیه خواهند شد. اگر در منطقه‌ای سردسیر قرار دارید سطل را رو به نور خورشید قرار دهید تا مواد زودتر تجزیه شوند و اگر در نقاط گرمسیری هستید سطل را در زیر سایه قرار دهید تا از تبخیر شدن آب داخل آن جلوگیری شود.

بهترین زمان برای تهیه کود خانگی فصل بهار و اوایل تابستان است. در این روش چند ماهی طول می‌کشد تا کودتان آماده شود، اما با استفاده از علف‌های کنده‌شده، برگ و شاخه‌های هرس شده حتی ضایعات چای و مرطوب کردن مواد به‌صورت مستمر می‌توانید این فرآیند را تسریع ببخشید.

دیدگاه کاربران ارسال نظر